Αρχική Σελίδα

Shenzhen LED World Co.,Ltd

Κίνα Shenzhen LED World Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Shenzhen LED World Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Η καλή ποιότητα και η ανταγωνιστική τιμή, άριστη υπηρεσία κοστουμιών από τους παγκόσμιους λαούς των οδηγήσεων, οποιοδήποτε πρόβλημα είναι έγκαιρες που λύνονται.

—— Sjoerd van Herpen

Ξεκίνησα ακριβώς την επιχείρηση επίδειξης των οδηγήσεων φέτος, ευχαριστίες για την παγκόσμια υποστήριξη των οδηγήσεων. Είναι πολύ επαγγελματικοί και υπομονετικοί!

—— Ο κ. Mahmoud Salamzadeh

Ικανοποιώ με αυτήν την επιχείρηση, τις επιδείξεις των παγκόσμιων οδηγήσεων των οδηγήσεων και την υπηρεσία τέλειες!

—— Ο κ. Francisco de Miguel

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη βοήθειά σας με την περίπτωσή μου. Η εταιρία σας έκανε μια μεγάλη εργασία!

—— Κα Serena Crispino

Ο καθένας ήταν φιλικός και με κράτησε καλά πληροφορημένο. Ήμουν πολύ ικανοποιημένος με την έκβαση. Αυτό όλο που επιλύθηκε καλύτερα από ανέμεινα.

—— Ο κ. Chinnasami Ramasamy

Ευχαριστίες για ευγενικά τη φιλοξενία σας. Η επιχείρησή σας είναι πολύ επαγγελματική, θα έχουμε τη συμπαθητική συνεργασία στο κοντινό μέλλον.

—— Gina

Είμαι Online Chat Now

Shenzhen LED World Co.,Ltd

Shenzhen LED World Co.,Ltd
<-Video Images->

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εξαγωγέας
Πωλητής
Άλλα
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Κόσμος των οδηγήσεων Shenzhen
Αριθμός Υπαλλήλων : 200~400
Ετήσιες πωλήσεις : 15Million-45Million
Ιδρύθηκε Έτος : 2010
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Εισαγωγή:

Η παγκόσμια Co. των οδηγήσεων Shenzhen, ΕΠΕ είναι επαγγελματική ανάπτυξη κατασκευαστικός τα προϊόντα συστημάτων επίδειξης των οδηγήσεων, ιδρύθηκε το 2009, με ένα καταχωρημένο κεφάλαιο 30 εκατομμυρίων, την έκταση εργαστηρίων 6000 τετρ.μέτρων, το υποκατάστημα και την κάλυψη παντού Κίνα πρακτόρων, με περίπου 200 υπαλλήλους.

Κίνα Shenzhen LED World Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Έχει εστιάσει στην επιχείρηση εξαγωγής από το 2009, η οποία ειδικεύτηκε στην παροχή των λύσεων των οθονών επίδειξης των οδηγήσεων, σημάδια των οδηγήσεων για την παγκόσμια αγορά. Οι σειρές προϊόντων περιλαμβάνουν την επίδειξη των μικρών εικονοκυττάρου οδηγήσεων πισσών, οθόνη επίδειξης των οδηγήσεων ενοικίου, επίδειξη των οδηγήσεων διαφήμισης, υπαίθρια οδηγημένη επίδειξη, σημάδι των οδηγήσεων σταδίων, οθόνη σφαιρών των οδηγήσεων, οθόνη πατωμάτων των οδηγήσεων, οθόνες επίδειξης των δημιουργικών οδηγήσεων, διαφανής οδηγημένη επίδειξη, και ούτω καθεξής. Τα ανωτέρω προϊόντα χρησιμοποιούνται ευρέως στη διαφήμιση των μέσων, των δημόσιων εγκαταστάσεων, του αθλητισμού, της ψυχαγωγίας, στρατιωτικός, της κυκλοφορίας, και άλλων βιομηχανιών.

 

Κίνα Shenzhen LED World Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

 

 

Ο ΚΌΣΜΟΣ των οδηγήσεων εξαρτάται από τους άριστους σημαντικούς τεχνικούς Ε&Α, την ειδικευμένη & έμπειρη υπερπόντια ομάδα πωλήσεων, που εμμένουν» στον πελάτη πρώτα, ποιότητα πρώτα, φήμη πρώτα» δεδομένου ότι μια λειτουργούσα αρχή, που κάνει το μέλλον μας είναι καλύτερη και καλύτερη μέρα με τη μέρα.

 

Θερμά σας καλωσορίστε για να επισκεφτείτε την επιχείρησή μας για να καινοτομήσει και να κερδίσει τη δόξα από κοινού.

Κίνα Shenzhen LED World Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

 

Διαχείριση:

Έχουμε την υψηλή αποδοτικότητα, καινοτόμος, σοβαρή Ομάδα Διοίκησης, και το εργοστάσιο έχει περάσει ήδη το σύστημα διαχείρισης περιβάλλοντος ISO9001-2008 QMS, και ISO14001-2004. Δεν έχει οποιαδήποτε ποιοτικά προβλήματα batch από την καθιέρωσή του. AQSIQ (διοίκηση επιθεώρησης κρατικής ποιότητας) διαρκεί τον έλεγχο σημείων της επίδειξης των οδηγήσεών μας κατά τη διάρκεια του 2009-2016, και όλοι οι μετρητές πέρασαν την επιθεώρηση. Πλήρως απέδειξε ότι η παραγωγή είναι σύμφωνα με το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης μας, και η ποιότητα των προϊόντων είναι σταθερή και αξιόπιστη.

Κίνα Shenzhen LED World Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 3

 

Oversea αγορά:

Η απόδοση ποιοτικών προϊόντων και η καλή φήμη, τα προϊόντα μας είναι όχι μόνο επιτυχείς πωλήσεις στην Κίνα, αλλά και έχουν εξαχθεί στις ΗΠΑ, το Μεξικό, την Ελλάδα, την Ισπανία, την Ιταλία, το UK, την Ουγκάντα, τη Νιγηρία, τη Ρωσία, την Ινδία, την Τουρκία, την Ταϊλάνδη, το Βιετνάμ, τη Βραζιλία, την Αυστραλία, κ.λπ. περισσότερες από 50 χώρες και περιοχές, και κερδισμένη καλή μορφή φήμης οι πελάτες.

 

Κίνα Shenzhen LED World Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 4

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen LED World Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. David

Τηλ.:: +86 13728652081

Φαξ: 86-755-23071392

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)